Friday, March 11, 2011

What Dogs Hate The Taste Of

Risotto al sugo di cozze e dadini di zucca

Serves 4
350 grams of rice from farm Zangirolami
1 kg of mussels
1 jar Mutti chili sauce 1 slice of pumpkin
parsley 1 clove garlic 1 onion
a glass of white wine salt
Preparation Clean and wash the mussels carefully. In a pan, let them open and reserve the cooking liquid. In another pan fry the garlic, add the mussels open and the most shelled (leaving only some of them in their shells for the final decoration) and then jump. Wet white wine and let evaporate. Add the chilli sauce Mutti and cook a few minutes. Meanwhile, do the cooking of rice from Zangirolami .

For my recipe, I cooked the rice in the cooker stoneware line of Cooking flamewars Topgres . When cooking with stoneware pots you have to use several precautions. The pot should always be used with the spreading flame under and should never be put on the heat without food or condiments inside. Among other things, be used to start cooking at a low temperature to prevent overheating too fast. The stoneware pot, I put the finely chopped onion and fry I made with a little oil. I added the rice and I roasted slowly. Then I soaked in the cooking liquid, filtered, delle cozze e l'ho portato a cottura.  Da ultimo, tagliate la zucca a quadrucci e fatela saltare pochi minuti nell'olio extravergine d''oliva. A questo punto tutto è pronto per la presentazione finale del piatto. La pentola in gres di Topgres già di per sè è estremamente elegante, per cui se volete potete portare in tavola i vostri piatti al suo interno essendo sicuri di fare un figurone. Altrimenti potete preparare delle porzioni singole. Nel primo caso, versate il sugo nel riso e fatelo saltare in modo da amalgamarlo bene, aggiungendo da ultimo anche i pezzetti di zucca. Nel secondo caso, con l'aiuto di un coppapasta ricavate una porzione singola di riso e servitela copsargendola col sugo di cozze e tanti piccoli quadrucci pumpkin and serve. I propose both alternatives





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